Warhammer 40.000 kommer i VR-version

+

Läs artiklar före alla andra

Kommentera före alla andra

Annonsfritt

Ingen bindningstid

Välj period


Ju längre period, desto bättre pris. Du bestämmer!

Välj hur du vill betala

Du kan alltid betala med Apple Pay, Google Pay, Visa, Mastercard och Amex.


Med engångsköp kan du även använda Swish och Klarna.
2 idag


52 igårVälkommen till Feber

Skaffa Feber+

45.8°


41.3°


42.2°


33.3°


70.4°
30.1°


42.9°


44.4°


43.3°Temporär rubrikTemporär subrubrik


Warhammer 40.000 kommer i VR-version

Till Zero Latencys VR-arenor


I höst släpps en VR-version av Warhammer 40.000 som är utvecklad för att spelas på lite större VR-arenor. Den har fått namnet Warhammer 40,000 Space Marine VR: Defenders of Avarax och här ovanför kan ni kolla in en teaser för VR-upplevelsen. I beskrivningen av upplevelsen står det:
“Exploring the Hive City of Fervastium, players will delve deep into a vault on an important mission that could turn the tide and help beat back the Tyranids, an all-consuming alien swarm from beyond the known galaxy. Using a wide range of weapons from the Space Marine arsenal, players will fight off voracious swarms of Tyranids as they step into the shoes of these highly disciplined and indomitable warriors.”Warhammer 40,000 Space Marine VR: Defenders of Avarax kommer att gå att spela från och med oktober 2024 på Zero Latencys VR-arenor. De finns i 26 länder på 93 olika platser. Det finns ingen Zero Latency-anläggning i Sverige och den närmaste anläggningen för oss ligger i tyska Hannover.

prnewswire.com


Spel,

VR,
warhammer 40.000,

Space Marine VR: Defenders of Avarax,

virtual reality,

Zero Latency


Annons från
Annons


Annons från
Annons

39.8°

Wille Wilhelmsson


fre. 24 maj 2024, 13:40

Read More

Wille Wilhelmsson